středa 8. února 2017

Léčení křišťálem




Váš nový posilovač bioenergie

Pomocí křišťálu a jeho bioenergie můžeme posilovat i léčit postižená místa na těle. Křišťál je průzračný druh křemene a existuje v rozličných tvarech krystalů, které mají rozdílnou schopnost, působnost, sílu a oscilaci.
Při meditaci, modlitbě nebo studiu se doporučuje poloha krystalu špicí vzhůru, naopak při léčení špicí dolů, neboť má takto žádoucí uzemňující působení. Křišťál je universální, neboť jej můžeme účinně použít na všechna energetická centra v našem těle.
Například na krku působí na štítnou žlázu a dýchací cesty, v poloze srdce stimuluje žlázy thymu a posiluje tak obranný systém organizmu proti nemocem, v centru solar plexus povzbuzuje tělesnou energii a kladně působí v citové oblasti.

Jak postupovat při léčení
Krystal uchopíme do levé ruky a pravou rukou ohraničíme bolestivé nebo nemocné místo. Necháme proudit energii a vyčkáváme, dokud napětí a bolest v této oblasti nepoleví. Proud energie odstraní blokády zabraňující regeneraci buněk.


Zkušený a vnímavý léčitel dokáže pomocí křišťálu poměrně spolehlivě určit blokády a nemocné oblasti, které třeba zatím ani nepociťujeme. Pozná se podle jemného chvění, když přejíždí krystalem ve vzdálenosti několika centimetrů podél ležícího těla pacienta směrem od hlavy k chodidlům. Přitom pocítí jemný zpětný tlak a po chvíli čekání krouživými pohyby může určit přesné místo blokády tím, že pocítí, jak krystal těžkne a táhne jeho ruku směrem k inkriminovanému bodu. Takto postupně dojde až k chodidlům a poté celý proces opakuje zpětně k temeni hlavy. Tím se zároveň vyrovnává vzájemný vztah energetických polí organismu.

Účinky křišťálu
Nejúčinnější síla je v jeho schopnosti tišit neuralgické bolesti. Křišťál tak může pomáhat při nevolnosti, závratích a bolestech hlavy. Lze ho doporučit i při kožních nemocech a popáleninách, neboť skrze křišťál necháme proudit sluneční žár, který dopadá na postižená místa. Také se doporučuje při průjmech a žaludečních nevolnostech, a to tak, že můžeme po douškách užívat vodu, ve které byl delší dobu křišťál ponořen.



Anna Césarová
Sadová 6, Zlín 760 01

Mobil: 603 956 671
E-mail: Anicka1Cesarova@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat