pátek 28. října 2016

MOTÝLÍ TERAPIE aneb CESTA LÁSKY


V ČEM MI TERAPIE MŮŽE POMOCI?
 v tíživém životním období: ztráta blízké osoby, rozvod, životní křižovatka
 nemoci, od rakoviny po chronickou únavu
 zlepšit přístup k životu, zvýšit kreativitu, SEBĚVĚDOMÍ, SEBELÁSKU, SEBEÚCTU, odolnost proti stresu
 léčba závislostí- kouření, nakupování, závislost na jídle, kávě, atd.
 vztahové problémy- vztah k sám sobě, k životu, k partnerovi, k dětem
 finanční problémy- pochopení souvislostí mezi mužskou a ženskou energií
 stravovací problémy
 pro těhotné – pro zdravý vývoj miminek, snadnější těhotenství a porod



O co se jedná?

METODA PRO ODBLOKOVÁNÍ ENERGETICKÝCH BLOKŮ, které se v praktickém životě člověka projevují na úrovni fyzických nemocí, psychické a citové nerovnováhy a různých stresů, strachů, závislostí.

 MT JE ZALOŽENA NA PRINCIPU UVOLNĚNÍ ENERGIE VYŽIVUJÍCÍ BLOKY VZNIKLÉ Z PSYCHICKÝCH STRESŮ PLODU I MATKY OD POČETÍ DO NAROZENÍ, které se fixují na reflexní zónu páteře chodidel, rukou a hlavy. V těchto částech těla je zachycena celá časová perioda prenatálního období – od početí po moment narození.

 MT PRACUJE S VROZENOU INTELIGENCÍ ŽIVOTNÍ SÍLY OŠETŘOVANÉHO A SCHOPNOSTÍ REGENERACE KAŽDÉHO ORGANISMU

 MT je nástroj pro osobní transformaci a růst

 MT SE APLIKUJE PROSTŘEDNICTVÍM JEMNÝCH DOTYKŮ NA REFLEXNÍCH ZÓNÁCH PÁTEŘE. Nemá vedlejší účinky. Není třeba diagnózy, není třeba diskutovat o osobních problémech či o současných či minulých nemocech.

 MÁ TRVALÝ, HLUBOKÝ A NENÁSILNÝ ÚČINEK. 

 KOLIK SEZENÍ JE TŘEBA A JAK ČASTO? To je naprosto individuální. Někteří lidé chodí pravidelně každý týden, někteří tak často, jak to vnitřně cítí. Protože každý je jedinečný, nedá se předem ani říct, kolik sezení bude potřeba, než dojde ke změně. U některých lidí může dojít ke změně po jednom sezení, u některých to může trvat týdny nebo měsíce. Životní síla každého člověka způsobí změnu v takovém čase, v jakém je to pro něj nejlepší. I když ke změnám nemusí dojít hned, mají tendenci být trvalé. Kolik sezení potřebujete? Nechejte svoji životní sílu, aby vás vedla. Někteří lidé absolvují pár sezení a dojde u nich ke změně, jiní pokračují měsíce nebo dokonce roky. Budete vědět, kdy je čas přestat.

 JE MOTÝLI TERAPIE VHODNÁ PRO KAŽDÉHO? Ano, je. Ošetření je jemné, neinvazivní a naprosto bezpečné. Protože je to životní síla každého člověka, která způsobuje uzdravení, nemůže nijak ublížit.

CHCI SE OBJEDNAT


Cena za ošetření se odvíjí dle náročnosti a stavu ošetřovaného - viz. ceník.

Anna Césarová
Sadová 6, Zlín 760 01

Mobil: 603 956 671

Žádné komentáře:

Okomentovat